Business Board Academy

Vi erbjuder utbildningar i Business Board med flera olika fokusområden, tex. Budget & Prognos. Vi kan även skräddarsy en utbildning efter just dina önskemål, kontakta oss för önskemål!

Kommande utbildningar

26 september, kl 14:00-14:45 
28 september, kl 10:00-10:45 

Trött på trista och tidskrävande budgetar i excel? I Business Boards Budget blir höstens budgetarbete enkelt och effektivt med funktioner du bara kunnat drömma om! 
- Fördela enkelt ett totalt belopp över önskade månader med egna, skräddarsydda budgetmallar.
-  Välj att utgå från tidigare budget, eller resultat, öka eller minska enkelt beloppen med en önskad %.
- Välj att jämföra din budget med årets resultat, eller något annat års (!) resultat och/eller (!) budget.
- Skapa flera olika budgetar, för simulering av best och worst case.
Business Boards BUDGET ingår i Premium Plus.

Detta webbinarium hålls via Teams, vi kommer även visa hur du smidigt kan arbeta med din prognos och om vi får tid över är vi självklart öppna för alla möjliga frågor och funderingar ni kan tänkas ha om Business Board.

Denna utbildning hålls vid flera olika tillfällen och varje utbildning är ca. 45 min, välkommen med din anmälan!

Klicka här för att anmäla dig till önskat datum och tid >>

Grunderna i Business Board

Under planering

I Business Board finns flera olika moduler och smarta lösningar som effektiviserar och ger tydlig överblick för statistik och ekonomi. I vår Resultaträkning kan flera olika bolag visas i en Total redovisning. Vår Spelkalkyl visar spelstatistik för flera år och du får fram nyckeltal som Snittgreenfee, Intäkt per spelad rond för medlemmar och gäster. I vår Medlemskalkyl kan du snittintäkt per spelad rond för olika medlemskapstyper. I vår Greenfeesimulering kan du tex. simulera en ökad Snittgreenfee för att se hur många procent eller antal ronder du kan minska och ändå uppnå samma totala greenfeeintäkter. Vi visar hur du använder de olika verktygen och ger tips på smarta funktioner.


Detta webbinarium hålls via Teams och om vi får tid över är vi självklart öppna för alla möjliga frågor och funderingar ni kan tänkas ha om Business Board.

Rapportverktyg

Under planering

I vårt rapportverktyg finns mallar för diagram till Styrelsemöte, Årsmöte och Personalmöte. Vi visar hur du gör inställningar för de olika diagrammen, skapar egna mallar och hur du enkelt laddar ner eller kopierar diagram för att exportera till tex. word och power point. Vi kommer även visa hur du kan kopiera tabeller till excel.

Detta webbinarium hålls via Teams och om vi får tid över är vi självklart öppna för alla möjliga frågor och funderingar ni kan tänkas ha om Business Board.

Utbildning under planering

Under planering

-